Schooljaarverslag

Schooljaarverslag en scholen op de kaart

Schooljaarverslag 

Het schooljaarverslag  wordt niet meer als separaat document uitgewerkt. Vele gegevens en facetten van onze school komen in het schoolvenster al aan bod en het is dus overbodig om een apart schooljaarverslag te maken. Vanaf 2017 is elke school verplicht "zijn vensters" met achtergrondinfo te vullen. U als ouder kunt inloggen op de site: www.scholenopdekaart.nl
Zoek dan op postcode 6301AS, zo komt u bij "bs H.Hart".

Wat biedt Scholen op de kaart?
Op deze site vindt U veelzijdige informatie over basisscholen en middelbare scholen en kun je scholen vergelijken. Of U nou op het punt staat om een goede en geschikte school te kiezen, of als professional benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van de scholen in uw omgeving, voor iedereen biedt deze site interessante informatie over onderwijs en resultaten.

Het meest complete beeld van scholen in uw buurt
Op "Scholen op de kaart" presenteren scholen zichzelf. Dit doen ze door toelichtingen te schrijven bij betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs, én door zelf unieke informatie toe te voegen. Bijvoorbeeld over wat de school uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden.
Scholen op de kaart wordt ontwikkeld door de VO-raad en PO-Raad in samenwerking met Kennisnet.